Da vožnja vozilom Euro Star rent a car u Beogradu bude uživanje

Kako da u svom vozilu Euro Star rent a car lakše podnesete saobraćajne gužve i sačuvate pribranost

Uzeli ste Euro Star rent a car vozilo i krenuli na poslovni sastanak ili želite da provedete opuštajući dan obilazeći zanimljive lokacije. Ali, sve što stoji između vas i vaših planova su saobraćajni zastoji, gužve i nervozni vozači, neizbežni “ukras” svakog velikog grada.

Ne gubite živce. Ništa nije vredno vašeg mira. Jednostavno primenite ovih nekoliko saveta i vožnja Euro Star rent a car vozilom u Beogradu može biti pravo uživanje.

Isplanirajte nekoliko alternativnih ruta

Beograd je prošaran ulicama različitog opterećenja. Lako se može dogoditi da neke od njih kriju put kojim, lako i brzo, iznajmljenim kolima možete doći do željene destinacije.

Zato vam savetujemo da pogledate Google maps i utvrdite barem 2 alternativne putanje kojima možete proći. Znajte da, iako neka putanja može biti duža, to ne znači da nije brža. Posebno preporučujemo da u svoju putanju, kada je to moguće, ubacite kretanje auto putem i izbegnete uska grla u strogom centru grada.

Takođe, pogledajte i kako se možete prebaciti sa jedne na drugu rutu u slučaju nepredviđenih radova, saobraćajnih nezgoda i sl.

Sve je u dobrom tajmingu

Ukoliko ste u mogućnosti, pokušajte da svoj Euro Star rent a car u Beogradu vozite van saobraćajnog špica – u jutarnjim časovima to je period između 7 i 9 časova, a popodne između 15 i 17 časova.

U ovom periodu maksimalno izbegavajte prelaženje Brankovog mosta i prolazak kroz Terazijski tunel, zatim Takovsku ulicu, Autokomandu i kružni tok na Slaviji.

Ukoliko je neophodno da baš u ovom vremenskom periodu budete u centru grada, preporučujemo vam da, ili krenete sat vremena ranije, ili da iznajmljeni automobil parkirate na nekoj od raspoloživih lokacija (parkirang mesta), a zatim iskoristite pogodnosti koje vam pruža gradski prevoz.

Voznja iznajmljenog automobila

Raspitajte se kod kolega

Kako bi ste olakšali svoje kretanje po Beogradu svojim rent a car u Beogradu, o mogućim prečicama se možete raspitati kod bolje upućenih kolega. Ako su u Beogradu duže od 3 meseca, sasvim sigurno će znati da vam pruže dobar savet jer su se i sami sreli sa ovim problemom nebrojeno puta.

Ukoliko u Beogradu niste poslovno, a odsedate u hotelu, recepcionar i hotelsko osoblje mogu biti odličan izvor informacija i rado će vam izaći u susret. Takođe, za sva vaša pitanja tu je i osoblje agencije Euro Star rent a car u Beogradu, koje će izaći u susret svim vašim potrebama.

Koristite GPS navigaciju koju dobijate uz rent a car

Svi automobili Euro Star rent a car dolaze sa GPS navigacijom koja je jednostavna za upotrebu.

Korišćenje navigacije olakšaće vam snalaženje po gradu, pronalaženje alternativnih puteva ili parkinga koji se nalaze u blizini lokacije na koju ste se uputili. Navigacija je pogodnost čijeg značaja postanete svesni čim je nemate, naročito ako se zateknete u nepoznatom gradu.

Iznajmite vozača uz rent a car

Ukoliko jednostavno ne želite da trošite svoje dragoceno vreme na obraćanje pažnje u saobraćaju, traženje parking mesta i najboljeg puta kroz grad, najjednostavniji način jeste da, uz rent a car u Beogradu, iznajmite i vozača.

Naši vozači za iznajmljivanje poznaju sve najbolje puteve, voze vas bezbedno onda kada vam je to potrebno i omogućavaju vam da zaboravite na sve saobraćajne probleme i posvetite se onome zbog čega ste i došli u srpsku prestonicu – završavajte posao koristeći ugrađeni wifi u kolima, uživajte u razgledanju grada i udobno putujte.